Η ΧΑΛΚΟΡ απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Βιομηχανική Αριστεία» μεταξύ άλλων εταιριών που δραστηριοποιούνται παραγωγικά στην Ελλάδα στο πλαίσιο της φετινής, τρίτης κατά σειρά, εκδήλωσης, «Made in Greece Awards 2017» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πλήθους παρευρισκομένων.

Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της Χαλκόρ, κ. Π. Λώλος


Η βράβευση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της επιχειρηματικής πορείας της ΧΑΛΚΟΡ με έμφαση στις επενδύσεις στην τεχνολογία, στην ερεύνα και ανάπτυξη και στη δημιουργία προϊόντων και λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας.
Τα βραβεία «Made in Greece Awards 2017» διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ακαδημίας Μάρκετινγκ με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, των χορηγών, των επαγγελματικών φορέων και των χορηγών επικοινωνίας που υποστηρίζουν το θεσμό και ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Χαλκόρ, κ. Π. Λώλος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της διοργάνωσης.


Στο θεσμό αυτό, έχουν διακριθεί τα τελευταία χρόνια 100 κορυφαίες επιχειρήσεις και βιομηχανίες μεταξύ αυτών και η ΧΑΛΚΟΡ για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των σημάτων τους πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και την ευημερία τους.
Η ΧΑΛΚΟΡ είναι μια σύγχρονη ελληνική βιομηχανία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων χαλκού και κραμάτων χαλκού για περισσότερα από 80 χρόνια. Κατέχει πρωταγωνιστική θέση στην Ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά ενώ είναι ο μοναδικός παραγωγός σωλήνων χαλκού στην Ελλάδα.
H ΧΑΛΚΟΡ με στρατηγικές επενδύσεις σε έρευνα & ανάπτυξη έχει επιτύχει να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων βιομηχανιών του κλάδου της διεθνώς, δημιουργώντας νέα πρότυπα στην επεξεργασία χαλκού.
Η ΧΑΛΚΟΡ δίνει μεγάλη έμφαση στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και έμπρακτη δέσμευση για την τήρηση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης καθώς όλες οι παραγωγικές εγκαταστάσεις αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες και υποδομές για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Δέσμευση της ΧΑΛΚΟΡ είναι η συνέχιση της προσπάθειας για μεγαλύτερη εξωστρέφεια με τοπικό και εθνικό αποτύπωμα.