H Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα γενιά των κυκλοφορητών Yonos PICO. Νέες δυνατότητες συμπληρώνουν τον εξοπλισμό τους, δικαιολογώντας απόλυτα το μότο που έχει υιοθετήσει η εταιρία «Η Wilo φέρνει το μέλλον» (Wilo Brings The Future).

«Στη νέα έκδοση κατορθώσαμε όχι μόνο να ανανεώσουμε την καθιερωμένη στη συνείδηση του καταναλωτή κατασκευαστική σειρά, αλλά κατά κάποιον τρόπο να επαναπροσδιορίσουμε την ταυτότητά της, χάρη στα νέα χαρακτηριστικά εξοπλισμού που διαθέτει», δηλώνει η υπεύθυνη ανάπτυξης προϊόντων της Wilo, Giovanna Loi Le Carreres.

Η κλάση αποδοτικότητας διαδραματίζει τον κύριο ρόλο στις αντλίες αυτού του μεγέθους, ενώ οι αποδεδειγμένης αξίας λειτουργίες διατηρούνται: Όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, η εξαιρετική τεχνολογία κινητήρων EC συνδυάζεται με τη δυνατότητα ρύθμισης της αντλίας, με ακρίβεια 0,1 μέτρου. Επιπλέον, είναι δυνατή η συνεχής παρακολούθηση της κατανάλωσης ρεύματος σε πραγματικό χρόνο, μέσω της οθόνης LED.

Εκτός από την αποδοτικότητα, μεγάλο ρόλο παίζει και η ευχρηστία. Η κατασκευαστική σειρά Yonos είναι εξαιρετικά χρηστική, τόσο κατά την εγκατάσταση και τη ρύθμιση όσο και κατά τη λειτουργία και τη συντήρηση. Χάρη στην τεχνολογία πράσινου πλήκτρου και τα νέα, προσαρμοσμένα σύμβολα στο μενού επιλογών, οι πελάτες ουσιαστικά καθοδηγούνται σε κάθε βήμα της εγκατάστασης.

Με τις νέες λειτουργίες, οι εργασίες συντήρησης γίνονται ακόμη ευκολότερες για τον εγκαταστάτη. Η χειροκίνητη επανεκκίνηση και η λειτουργία σταθερής ταχύτητας περιστροφής, για παράδειγμα, είναι νέες δυνατότητες που είχαν ζητηθεί από πελάτες σε αυτήν ακριβώς τη μορφή. Επιπλέον, προστέθηκε ένα κουμπί για την ενεργοποίηση των διαφόρων λειτουργιών της αντλίας.

Παράλληλα με την προσθήκη νέων πρωτοποριακών δυνατοτήτων, αναβαθμίστηκε και ο γνωστός συμπαγής σχεδιασμός του Wilo-Yonos PICO, έτσι ώστε η αντλία να είναι κατάλληλη για κάθε χρήση. Επιπρόσθετα, οι βίδες που τοποθετήθηκαν και είναι προσβάσιμες από την μπροστινή πλευρά, κάνουν τις εργασίες συντήρησης πιο εύκολες.