Η Tiemme Hellas, συμμετέχει φέτος στην Διεθνή Έκθεση “Climatherm Energy 2022”, η οποία θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo”, από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022.
Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας θα βρίσκεται εκεί, με στόχο την ενημέρωση ιδιωτών και επαγγελματιών του κλάδου, πάνω στα συστήματα της Tiemme, με έμφαση στην σύγχρονη και ενεργειακά αποδοτική προσέγγιση κατασκευής των εγκαταστάσεων ύδρευσης και θέρμανσης.
Η έκθεση θα λειτουργεί όλο το τριήμερο, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 20:00 μ.μ. και το περίπτερο της Tiemme Hellas θα βρίσκεται στο Hall 2 με πρόσβαση από τους Διαδρόμους Β και Γ – Αριθμός 35.
Έχετε τη δυνατότητα να προεγγραφείτε για την απλοποίηση της διαδικασίας εισόδου σας, στην Διεθνή έκθεση Climatherm – Energy 2022. Πραγματοποιήστε την προεγγραφή σας, εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους δυνατούς τρόπους της πρόσβασής σας, στο εκθεσιακό χώρο, εδώ.
Η έκθεση θα λειτουργεί με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid-19, που θα ισχύουν την περίοδο 25-27 Φεβρουαρίου.