Διακήρυξη: Προμελέτη και αναγνωριστική βυθομετρική έρευνα για το υποβρύχιο καλώδιο της διασύνδεσης Αττικής – Κρήτης

Η Ανώνυμη Εταιρεία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας» με διακριτικό τίτλο ΑΔΜΗΕ Α.Ε ή ΑΔΜΗΕ, τα κεντρικά γραφεία της οποίας εδρεύουν στην οδό Δυρραχίου 89 & Κηφισού, Αθήνα, προσκαλεί κατά τις διατάξεις:

α) του Βιβλίου ΙΙ του ν. 4412/2016 (ΦΕΚ Α΄147), όπως ισχύει για τις Εταιρείες του κεφαλαίου Β του ν. 3429/2005 (ΦΕΚ Α’ 314) που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας, λαμβανομένης υπόψη και της παραγράφου 7 του άρθρου 222 του ν. 4412/2016,
β) της παρούσας Διακήρυξης, η οποία διαμορφώθηκε βάσει της Πολιτικής Σύναψης Συμβάσεων Προμηθειών, Έργων, Υπηρεσιών της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (Απόφασή Δ.Σ. αριθ. 55/12.10.2016) , η οποία έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.admie.gr,
Όλους τους ενδιαφερόμενους, σε διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, με βάση αποκλειστικά τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη Αναδόχου στην εκπόνηση του ερευνητικού έργου που αφορά στην προμελέτη γραφείου και αναγνωριστική ωκεανογραφική – βυθομετρική έρευνα για την μελέτη & εγκατάσταση υποβρυχίου καλωδιακού συστήματος τάσης ≥ ±320 kV ΣΡ για την διασύνδεση Αττικής – Κρήτης.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου στο ποσό των πεντακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (550.000,00€) πλέον ΦΠΑ, χωρίς ΦΠΑ και αποτελεί ανώτατο όριο προσφοράς.
Στο ποσό περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα προσωπικού (μισθοί, υπερωρίες, ασφαλιστικές εισφορές κλπ), διαμονής, μετακινήσεων, τα έξοδα χρήσης απαιτούμενου εξοπλισμού (μηχανήματα, σκάφη, όργανα κλπ) και γενικά οποιοδήποτε έξοδο είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της έρευνας σύμφωνα με την «Τεχνική Περιγραφή».

Αρχές εφαρμοζόμενες στη διαδικασία σύναψης σύμβασης


Οι οικονομικοί φορείς, εφόσον επιλεγούν δεσμεύονται ότι:
α) θα τηρούν και θα εξακολουθήσουν να τηρούν κατά την εκτέλεση της σύμβασης, τις υποχρεώσεις τους, που απορρέουν από τις διατάξεις της περιβαλλοντικής, κοινωνικοασφαλιστικής και εργατικής νομοθεσίας, που έχουν θεσπιστεί με το δίκαιο της Ένωσης, το εθνικό δίκαιο, συλλογικές συμβάσεις ή διεθνείς διατάξεις περιβαλλοντικού, κοινωνικού και εργατικού δικαίου, οι οποίες απαριθμούνται στο Παράρτημα Χ του Προσαρτήματος Α του ν. 4412/2016.
β) δεν θα ενεργήσουν αθέμιτα, παράνομα ή καταχρηστικά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάθεσης, αλλά και κατά το στάδιο εκτέλεσης της σύμβασης.
γ) θα λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για να διαφυλάξουν την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που έχουν χαρακτηρισθεί ως τέτοιες.

Δείτε τη διακήρυξη εδώ.