Η εταιρεία ELTRAK γνωρίζει ότι οι πελάτες της είναι επαγγελματίες και οι επαγγελματίες είναι ικανοποιημένοι μόνο με τα καλύτερα εργαλεία. Η αποστολή της είναι να σας προσφέρει τα εργαλεία που κάνουν τη δουλειά σας πιο γρήγορη, πιο αποδοτική και ασφαλέστερη. Η εταιρεία επιθυμεί οι πελάτες της να απολαμβάνουν την εργασία τους με τον γερανό και τα εργαλεία του και να είναι χαρούμενοι όταν επιβιβάζονται στο όχημά τους όταν τελειώσει η εργασία τους.
Αυτή η αίσθηση μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα αξιόπιστο εργαλείο που ταιριάζει απόλυτα με τον γερανό φορτωτή και την εφαρμογή. Ο γερανός φορτωτή Palfinger εξοπλισμένος με τα κατάλληλα εργαλεία του – το τέλειο πακέτο.
Καλάθι εναέριων εργασιών CE-EN 280
Το καλάθι εναέριων εργασιών PALFINGER EN 280 αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση σε γερανούς των σειρών SH και TEC. Μέσω της χρήσης καινοτόμου τεχνολογίας, ο γερανός PALFINGER γίνεται μια εναέρια πλατφόρμα εργασίας και επεκτείνει έτσι σημαντικά το πεδίο εφαρμογής του γερανοφόρου οχήματος.
Για χρόνια, η ELTRAK είναι ο μόνος προμηθευτής στην αγορά που διαθέτει γερανό και καλάθι εναέριων εργασιών ως ένα πλήρες σύστημα που συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 280. Αυτό απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία απελευθέρωσης ολόκληρου του οχήματος και εξοικονομεί χρήματα. Μπορείτε να παραγγείλετε τον γερανό με μια προετοιμασία καλαθιού εναέριων εργασιών και να μετασκευάσετε τις εναέριες εργασίες σας εάν είναι απαραίτητο.
Πολυλειτουργικός προσαρμογέας
Ο γερανός PALFINGER ήταν πάντα ένα πολυλειτουργικό εργαλείο εργασίας και χρησιμοποιείται με επιτυχία από τους πελάτες της για ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Προκειμένου να διευκολυνθεί η αλλαγή μεταξύ των διαφόρων εφαρμογών και να γίνει πιο εργονομική, η PALFINGER έχει αναπτύξει το MFA, συντομογραφία του πολυλειτουργικού προσαρμογέα, για τη σειρά γερανών TEC.
Πολυλειτουργικός προσαρμογέας | Πηγή φωτογραφίας: ELTRAK S.A.
Το πλεονέκτημα για τον χρήστη είναι η τυποποιημένη διεπαφή στο άκρο του γερανού. Ως αποτέλεσμα, απαιτείται μικρότερη χειροκίνητη εξάρτηση για την αλλαγή εξαρτημάτων, η οποία αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την άνεση.
Περιστροφές
Οι περιστροφές από την PALFINGER εντυπωσιάζουν με την υψηλή απόδοση και την αντοχή τους σε συνδυασμό με τη συμπαγή σχεδίαση. Σε συνδυασμό με τα εξαρτήματα γερανού που διαθέτει η PALFINGER, λαμβάνεται μια τέλεια συντονισμένη συνολική λύση – βέλτιστη ασφάλεια και μέγιστη απόδοση. Η εφαρμοζόμενη αρχή “gerotor” καθιστά δυνατή την κατασκευή πολύ συμπαγών και αποτελεσματικών στροφέων που  εντυπωσιάζουν με την ακριβή συμπεριφορά εκκίνησης και στάσης τους. Αυτό αποτρέπει, για παράδειγμα, την περιστροφή της αρπάγης κατά το σκάψιμο ή καθιστά περιττό τον αντέλεγχο όταν χειρίζονται μεγάλα αγαθά.
Περιστροφές | Πηγή φωτογραφίας: ELTRAK S.A.
Αρπάγες
Το κλασικό εργαλείο γερανού. Ανεξάρτητα από το χειρισμό ή το εύκολο σκάψιμο, επιλέγεται η σωστή αρπάγη για κάθε εφαρμογή. Η δοκιμασμένη τεχνολογία εξασφαλίζει υψηλή αξιοπιστία και αποδοτικότητα.
Αρπάγες | Πηγή φωτογραφίας: ELTRAK S.A.
Αρπάγες | Πηγή φωτογραφίας: ELTRAK S.A.
Αρπάγες φόρτωσης τούβλων
Οι τεχνικά προηγμένες αρπάγες φόρτωσης τούβλων είναι τα ιδανικά εξαρτήματα για το χειρισμό παλετοποιημένων αλλά και μη παλετοποιημένων προϊόντων. Σε σύγκριση με τη κλασική πιρούνα παλετών, ο χρόνος εκφόρτωσης, για παράδειγμα ενός μεταφορέα δομικών υλικών, μπορεί να μειωθεί σημαντικά. Τα ρυθμιζόμενα βάθη βύθισης και τα βελτιστοποιημένα πλάτη ανοίγματος καθιστούν δυνατή τη φόρτωση μεμονωμένων στοιχείων σκυροδέματος καθώς και ολόκληρων παλετών από τούβλα. Λόγω των ενθέτων από καουτσούκ χαμηλής φθοράς στις ράγες πίεσης, η πένσα είναι ιδιαίτερα εύκολη στη συντήρηση.
Αρπάγες φόρτωσης τούβλων | Πηγή φωτογραφίας: ELTRAK S.A.
Πιρούνα παλετών
Εφοδιασμένος με τη κατάλληλη πιρούνα παλετών, ο γερανός γίνεται ο πιο ολοκληρωμένος χειρισμός παλετοποιημένων και συσκευασμένων προϊόντων. Για κλασικό χειρισμό παλετών, διατήθενται προαιρετικά πιρούνες παλετών με μηχανική αντιστάθμιση κέντρου βάρους, με ελατήριο ή υδραυλική υποβοήθηση.
Πιρούνα παλετών | Πηγή φωτογραφίας: ELTRAK S.A.
Πιρούνα γενικής χρήσης
Η πιρούνα γενικής χρήσης είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την τροφοδοσία παλαιών και νέων κτιρίων με δομικά πάνελ και άλλα δομικά υλικά που παραδίδονται οριζόντια. Η διαφορετική ρύθμιση του δοντιού επιτρέπει τη ρύθμιση στα μεταφερόμενα  πάνελ.Φυσικά, η πιρούνα γενικής χρήσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλασική πιρούνα παλετών.
Μηχανισμοί εκφόρτωσης δοχείων απορριμάτων
Ο βασικός παράγοντας κατά την εκφόρτωση των κάδων ανακύκλωσης είναι η ασφάλεια και η ταχύτητα. Μέσω του ακριβούς χειρισμού του γερανού, του αυτόματου  περιορισμού διαδρομής και του ενσωματωμένου φρένου εκκρεμούς, ο οδηγός λαμβάνει μια ολοκληρωμένη λύση που του επιτρέπει να παρακολουθεί το περιβάλλον. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα όσον αφορά την ασφάλεια, ειδικά όταν εμπλέκονται απρόσεκτοι περαστικοί. Η αποτελεσματική λειτουργία του εργαλείου καθίσταται δυνατή χάρη στην οικονομική λειτουργία ενός ατόμου και στους σύντομους χρόνους κύκλου. Οι συσκευές εκφόρτωσης είναι διαθέσιμες για σύστημα δακτυλίου και μανιταριού.
Γεωτρύπανα
Το γεωτρύπανο ως εργαλείο για τον γερανό για εργασίες π.χ. θεμελίων, τοποθέτησης ιστού σημαίας κλπ μπορεί να γίνει σε συντομότερο χρόνο και χωρίς καμία επιπλέον χρήση εκσκαφέων. Είτε χώμα, είτε χαλίκι είτε ελαφρώς βραχώδες έδαφος με ελάχιστη απόδοση ανοίγονται τρύπες με την απαραίτητη διάμετρο.
Υδραυλικό άγκιστρο
Τα υδραυλικά άγκιστρα γερανού επιτρέπουν το άνοιγμα και το κλείδωμα του γάντζου γερανού χρησιμοποιώντας υδραυλικά συστήματα γερανού και έχουν αναπτυχθεί ειδικά για εφαρμογές στην κατασκευή και τη μεταφορά καθώς και σε εφαρμογές ανακύκλωσης.
Πακέτο αξεσουάρ ανύψωσης
Οποιοσδήποτε μετακινεί φορτία με γερανό φορτωτή κάθε μέρα, αναμένει ασφάλεια, άνεση και ευελιξία. Με ένα από τα δύο ειδικά πακέτα της Palfinger, κατασκευασμένα από εξαρτήματα υψηλής ασφάλειας και μεγάλης διάρκειας ζωής, αυτές oi προσδοκίες εκπληρώνονται στο 100%.
Ανυψωτής φραγμάτων
Το ανυψωτικό φραγμάτων είναι το τέλειο εργαλείο για το χειρισμό των φραγμάτων από σκυρόδεμα. Το μηχανικό σύστημα σύσφιξης με σιαγόνες λαβής από καρβίδιο διαμαντιού επιτρέπει την αποτελεσματική λειτουργία ενός ατόμου. Με απλή επανατοποθέτηση του πείρου ασφάλισης μπορούν να ρυθμιστούν διάφορες περιοχές σύσφιξης. Δεδομένου ότι δεν απαιτείται παροχή λαδιού για αυτό το σύστημα, είναι οικονομικό να τοποθετήσετε εκ των υστέρων σχεδόν κάθε γερανό.
Συσκευές ανύψωσης αυτοκινήτων
Οι συσκευές ανύψωσης αυτοκινήτων έχουν σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση οχημάτων έως το μέγιστο. 3,5 τ.
Ρομποτικοί χειριστές
Ιδανικοί για την ανύψωση και τοποθέτηση σωλήνων και ιστών με ευελιξία λόγω τριών υδραυλικών λειτουργιών: λαβή, περιστροφή και περιστροφή.
Installation tip
Ικανότητας φόρτωσης 6t, με εύκολη τοποθέτηση στον εξαγωνικό βραχίονα γερανού και ιδανικό για εργασία μέσα από παράθυρα ή ανοίγματα θυρών λόγω του καθορισμένου σημείου χειρισμού φορτίου.
Συστήματα μέτρησης βάρους
Με τα συστήματα μέτρησης βάρους είναι εφικτή η ζύγιση μια μεγάλης ποικιλίας προϊόντων γρήγορα και με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.
Ειδικός εξοπλισμός φόρτωσης
Κατάλληλος για μια ποικιλία γερανών, η ειδική ανάρτηση φορτίου επιτρέπει την απρόσκοπτη εργασία σε όλες τις θέσεις του βραχίονα.